HJÄLP MIG!

Publicerat av ann-marie den

Hjälp mig!

Det kom ett mail till mig om en förtvivlad vädjan om hjälp. ”Jag mår inte bra. Jag kan inte sova, jag kan äta, jag är förvirrad. Jag känner inte igen mig, och min familj känner inte igen mig och är rädda. Vad är det som händer i mig, varför mår jag så dåligt?” 

Det jag bara ville svara till denna fina kvinna var: Det är inget fel på dig. Din kropp har ”bara” sagt åt dig att STOPP, nu är det nog, nu behöver du ta det lugnt, din energisäkring har tillfälligt utlöst för överbelastning.  Din kropp vill hjälpa dig tillbaka till den fantastiska kraft du har inom dig, din egen underbara livskraft. Den kraft som du tillfälligt har fördunklat genom dina tankar. 

Men jag sa inte det. 

Kvinnan var inte mottaglig för sanningen, inte just nu. Kroppen gjorde allt för att hon inte skulle använda den enda energi hon just nu hade åt något annat än att faktiskt andas, sova och vila. Då går inte sanningen in, inte nu, men snart. 

Jag blir alldeles förtvivlad när sånt här händer.  Då jag vet att detta inte behöver hända. Samtidigt som jag gång på gång ser hur klok vår fantastiska kropp är som säger till oss på det mest brutala sättet att nu måste du lyssna på mig. Det gör ont, väldigt ont. Men det är sant. 

Min egen frustation ligger är i att jag vill så verkligen förhindra att det inte går så långt att kroppen behöver ta till dessa drastiska åtgärder så att det gör ont. Det behövs inte. 

Du är ”bara” en insikt, en tanke ifrån att förstå hur detta hänger ihop! Det är det som är så fantastiskt! 

Så illa som den kvinnan jag berättade om mår är tack och lov inte det vanligaste. Men det som är vanligt idag är att många går omkring och mår halvdåligt, är trötta, har ingen energi och känner sig stressade. Helt i onödan! 

Det du ”behöver” göra är att med ett öppet sinne lyssna, och då lyssna på riktigt och ha viljan att förstå hur det hänger ihop för att få sinnesro. Det jag är övertygad om att vi alla strävar efter för när vi har sinnesro kommer vi åt vår fantastiska livskraft. 

Vill du få en ny insikt? Vill du lyssna med öppet sinne och skapa förståelsen för att få sinnesro? Eller få ännu mer tillgång till din sinnesro och den underbara livskraft du har inom dig!

Just nu har vi vår första kurs i hållbar livsglädje, få insikt om sinnesro som riktar sig till alla. Både till dig som vill få en ökad livsglädje, förstå vad som gör en mer regelbunden sinnesro men även till dig som just nu är farligt nära att din kropp drar i säkringen och vill förhindra detta. Jag kan garantera dig att efter dessa två dagar kommer du ha fler nya insikter. Vi har ett otroligt bra pris vid snabb anmälan, så snabba dig! 

Vi håller denna kurs för vi verkligen tror att dessa nya insikter kan förändra din värld och vi vill bidra till en bättre värld! 

Vill du veta mer se här: http://act2flow.com/aktuella-kurser/