Sagt om oss

”Vi måste hitta ett sätt vi kan ge våra medarbetare mer energi än de förbrukar under en arbetsdag!” – detta var den första utmaningen jag fick äran att ta mig an tillsammans med Ann-Marie och hennes 400 medarbetare på Öresundskraft. Det är nu tre år sedan och sedan dess har hon aldrig slutat samlat in nya kunskaper och verktyg, ifrågasätta och utmana gamla normer, testa, justera och implementera nya processer – allt för att skapa bästa möjliga förutsättningar för medarbetarna att  komma åt sitt bästa jag under arbetsdagen. ”Utan hållbara medarbetare kan vi som verksamhet inte bidra till en hållbar utveckling” är hennes mantra! Under hela resan har hon fortsatt att utbilda och utforska sig själv och hennes visioner. Därför står hon idag med en helt unik kompetens inom sitt område, med förankring inte bara i själva problemställningarna (som konsult) men även i det sammanhang som utmaningarna lever i i verksamheten (från sin roll som HR chef). Med denna insikt kan hon därför inte bara hjälpa dig som kund med själva lösningen men också med införsäljningen och implementeringen i din vardag och kultur. Jag kan varmt rekommendera Ann-Maries visionära och strategiska förmåga att visa dig vägen till hållbara medarbetare som mår bra, presterar bättre, gör kunderna nöjdare och därmed ökar lönsamheten!

Trine Grönlund, Innergi Labbet AB

”Vill du jobba med någon som fyller rummet med passion, energi och tydlighet så skall du jobba med Ann-Marie Hansson. Vilken skillnad det blir!
Ann-Marie har en tydlighet i sin spegling, ett kärleksfullt förhållningssätt till varje individ och en passion för verklig förflyttning.”

/Anna-Lena Rikardsson Skillnad

”Jag har haft förmånen att arbeta med Ann-Marie Hansson, både som coach och som handledare i en ledningsgrupps utveckling. Hon är saklig, rak och har en stor erfarenhet av förändringsledning som hon delar med sig på ett mycket bra sätt. Som coach är hon lyssnande men samtidigt tydlig i sitt budskap och feedback. Jag kan starkt rekommendera Act2flow!”

Ulrica Larsson

Ann-Marie är en väldigt unik person som verkligen vågar gå icke traditionella vägar för att uppnå företagets samt medarbetarnas bästa i alla lägen. Hennes brinnande intresse för hållbarhet och välmående skapar den win-win effekten som alla företag vill uppnå men som få lyckas med. Jag hoppas verkligen att jag får möjligheten att få samarbeta med Ann-Marie igen.

Tomas Lydahl, Kursledare, Företags-utvecklare, Tomas & Dennis Business School, WOW Marketing, Tomas Lydahl AB

Jag har arbetat tillsammans med Ann-Marie i flera olika sammanhang, under en längre period, och har bara gott att säga.
Ann-Marie är kompetent, kunnig och klok. Hon är dessutom lätt att tycka om, och brinner för frågor som ligger henne varmt om hjärtat: utveckling, hälsa och samverkan
Ann-Marie har alltid både företagets och medarbetarnas bästa i fokus – i en perfekt kombination. Jag ser redan fram emot nästa samarbetsprojekt med Ann-Marie.

Dennis Westerberg, prisbelönt föreläsare, författare och företagscoach 

”Under min coaching med Ann-Marie har hon, genom kombinationen av nyfiket lyssnande och modet att ställa de viktiga frågorna som utmanar, stöttat mig i att se nya vägar, alternativ och resurser för att nå mina mål. Med energi, värme och en passion för ledarutveckling inspirerar Ann-Marie till utveckling. Hon bidrog även till större insikter hos medarbetarna på vår temadag som vi hade nytta av i vår förändringsresa.”

Ewa Rannestig, avdelningschef, Stadsbyggnadskontoret, Malmö stad.